Двустаен апартамент под наем в Банско

Банско
  • Номер на обявата: REdws01

  • Депозит: 0€
  • 300€

Местоположение

Местоположение : Банско

Основна информация

Тип : 2-стаен

Агенция за недвижими имоти Hello Bulgaria предлага за под наем двустаен апартамент в нов район на Банско близо до началната станция на ски лифта. Тази жилищна сграда се намира сред нови къщи и комплекси на няколко минути от главната туристическа улица Найден Геров. Всички емблематични заведения в Банско са разположени тук. На пешеходно разстояние има и целогодишни магазини.

Предимствата на този апартамент:

  • Успешно оформление
  • Близост до ски лифта
  • Голям балкон

Апартаментът се намира на 3-ти етаж в жилищна сграда и е с обща площ от 57 квадратни метра. Състои се от хол, антре, баня и спалня с достъп до просторна тераса с тента. Прозорците и балконът предлагат отлична гледка на запад от града и планините.

Апартаментът е напълно оборудван с всички необходими електроуреди и мебели. В хола има функционален комплект мебели, диван, маса за хранене и кухня. Кухненският бокс е оборудван с качествени уреди: хладилник, микровълнова фурна, фурна, печка с две горелки и абсорбатор. Спалня с голямо двойно легло.

Апартаментът е напълно готов за постоянно пребиваване или отдаване под наем. Ако се интересувате от закупуване на този имот в Банско, моля свържете се с нас и ние ще организираме оглед за вас по всяко удобно време. Агенцията за недвижими имоти предлага на своите клиенти пълна поддръжка при транзакции и следпродажбено управление на вашия имот за отдаване под наем на вашия апартамент.


Запитване за повече информация или оглед