Апартамент с една спалня за продажба в София, ул. ген. Гурко

София
  • Номер на обявата: RSofG01

  • Депозит: 7,000€
  • Цена по договаряне

Местоположение

Местоположение : София

Основна информация

Състояние на сградата : завършено
Квадратура : 50 кв.м
Тип : 2-стаен
Брой спални : 1
Етаж : 4
Брой бани : 1
Обзавеждане : обзаведен
Година на строителство : 1940
Изложение : Изток/Запад
Отопление : Електричество
Брой етажи : 4

Особености

Паркинг

Агенцията за недвижими имоти Hello Bulgaria представя двустаен апартамент в идеалния център на София.

Сградата е стара сграда, разположена на ул. Улица "Гурко", в сърцето на града. Перфектната инфраструктура около сградата, транспортната достъпност и качеството на самия апартамент правят това предложение много привлекателно.

Към момента този апартамент е обединен със съседен, който се състои от две стаи, представляващи дневна с кухненски бокс, баня, спалня и отделен санитарен възел, отделен вход. Обща площ около 100 кв.м

Апартамент с обща площ от 50 квадратни метра. Състои се от стая, преустроена в кухня, баня, коридор и спалня. Кухнята може да се превърне в дневна и да се инсталира кухненски бокс с по-малки размери. И двете стаи разполагат с климатици за отопление или охлаждане през лятото.

Част от апартамент с площ от 50,3 кв.м. със статут на Апартамент по нотариален акт. Две други стаи от 18 и 15 кв.м. със статут Таванска стая.

Има възможност за паркиране на обособени паркоместа около къщата.

Агенция за недвижими имоти Hello Bulgaria ще организира огледи в удобно за вас време. Нашият 15-годишен опит в областта на недвижимите имоти гарантира правната чистота на имота и прозрачността на сделката.

Запитване за повече информация или оглед