Апартамент с една спалня в St John Park

Банско
  • Номер на обявата: RStjRp

  • Продадено
  • Изпуснах този имот! Интересуваш ли се от подобен имот? Обади се:
  • +359 898 74 19 61 Call WhatsApp Call Viber
  • office@hello-bulgaria.eu

Местоположение

Местоположение : Банско

Основна информация

Състояние на сградата : завършено
Квадратура : 75
Тип : 2-стаен
Брой спални : 1
Етаж : 1
Брой бани : 2
Обзавеждане : необзеведен
Гледка : Планина
Година на строителство : 2008
Изложение : Запад
Отопление : Електричество
Брой етажи : 5
Годишна такса поддръжка на кв.м. (€) : 4

Особености

Камина
Затворен комлекс
Рецепция

Агенция за недвижими имоти "Хелоу, България" представя двустаен реновиран апартамент в Сейнт Джон Парк.
Апартаментът е след основен ремонт. Стените са  измазани и боядисани с грунд и два слоя боя, за да се осигури перфектен завършек. Положен е нов ламиниран паркет AGT с борова шарка, за да се постигне оптимален визуален ефект. Под ламинирания паркет в целия апартамент е положена подложка от пенополистирол с дебелина 5 мм, за да се гарантира запазването на топлината и да се избегне студеният под.

 Цялата структура на стените на камината е изградена наново с каменна облицовка, за да се гарантира, че няма проблеми със загубата на топлина, и да се намали вероятността от повреда поради интензивната топлина, генерирана от самата камина. Използвана е изолация от каменна вата Fibran с дебелина 5 cm и алуминиево покритие от вътрешната страна на камината. По този начин се елиминират всякакви топлинни загуби и целият горещ въздух се насочва директно от вентилационните отвори към апартамента. Външната част на камината е покрита с красив, бял, ръчно положен мраморен камък.
Банята е модерно обзаведена по най-високи стандарти. Подът в банята, включително душ кабината, се отоплява и се контролира от цифров термостат.

Апартаментът се предлага и с два чисто нови вградени отоплителни уреда, всеки с мощност 2000 kW. Отоплителните уреди са много ефективни, което спомага за намаляване на сметките за електроенергия, като същевременно са много мощни и поддържат апартамента изключително топъл.
 Този апартамент е на партерния етаж и разполага със собствена, огромна тераса с площ 25 кв.м., от която се открива невероятна гледка към планината. Това е отлично място за свободното време.

За оглед на имот
Свържете се с нас и ние ще организираме оглед на имота в удобно за Вас време.

Резервация на имот
Имотът може да бъде резервиран и изтеглен от пазара след заплащане на резервационен депозит. Ние ще подготвим и проверим всички необходими документи за сделката. Свържете се с нас за повече информация относно процеса на закупуване.

След като закупите имота си
Ние предлагаме подкрепа и след като сте закупили имота си в Банско.

Запитване за повече информация или оглед