Производствени и складови помещения под наем

  • Номер на обявата: RSkl01

  • Депозит: 0€
  • Цена по договаряне
3D Панорамен изглед

Основна информация

Състояние на сградата : завършено
Етаж : 1
Брой етажи : 1

Особености

Канализация
Ток : да

Агенция за недвижими имоти "Хелоу България" предлага под наем промишлени помещения под наем в Добринище, само на 5 км от Банско.

Предлагаме няколко помещения, разположени на изхода на града, с достъп за камиони.

Предлагаме за дългосрочен наем няколко обекта, разположени в една зона.

Производствено хале с площ от 800 квадратни метра със следните размери: 53,4 метра дължина, 15 метра ширина, височина на тавана около 3 метра. Няколко затворени офиса, тоалетни. Рампа за разтоварване на камиони също е налична. Съоръжението се захранва с трифазен ток, като предоставената мощност е 75 kW. Може да се натоварва до 100 kW, понеже има резерв на мощността. Всички съоръжения се захранват с електроенергия от собствена електрическа подстанция, което означава ,че може да се подаде ток в зависимост от нуждите. Водата е  на индивидуален водомер.
Складовата база е с площ от 400 квадратни метра. Размери: 15 ширина, 25 дължина. Рампа за разтоварване, врата с височина 3 метра. По искане на наемателя е възможно да се извърши ремонт за негова сметка и да се използва площта като производствена.

Складово помещение под съществуващия магазин е със самостоятелен вход и площ от 90 кв. м., ширина 3,60 м.. Последните две помещения нямат монтиран  собствен електромер.

Ако се интересувате от тези предложения, свържете се с нас и ще организираме безплатен оглед в удобно за Вас време.

Запитване за повече информация или оглед